Egeninkasso

- et enklere alternativ for kortere saksgang og høyere løsningsgrad

Takket være de nye reglene som ble innført 1.1.2006 er det blitt mulig for ”hvermann” å løse sine egne inkassosaker langt raskere enn gjennom inkassobyråene.

Med Inka programmet som verktøy trenger du ikke bekymre deg for ressurser og manglende kompetanse.

Inka programmet

Programmet lager dokumentene i samsvar med gjeldende regler og styrer prosessen automatisk. Ved hvert forfall får du nye dokumenter sendt til din e-postadresse ferdig adressert til riktige instanser og med oppdaterte renter og gebyrer.

Det eneste du har å gjøre er å skrive ut dokumentene og postlegge dem.

Saksgangen

Vanlige purringer og inkassovarsel trenger du ikke å sende. Du må sende et formelt krav i form av en Betalingsoppfordring med 14 dagers frist. Deretter kan du sende saken direkte til Namsmannen.

En nesten like enkel men mer effektiv fremgangsmåte hvis skyldneren er et firma eller et enkeltmannsforetak, er å begjære konkurs. Da må du på samme måte først sende en Betalingsoppfordring og 28 dager deretter et konkursvarsel.  Konkursvarselet må være forkynt for skyldneren før konkursbegjæring kan sendes til Tingretten.

Gebyrer

Det gjelder egne satser for egeninkasso.  Gebyrene beholder du selv.

Hvordan komme i gang

På denne siden kan du klikke på ”Vis demo” og se programmet. Hvis du ønsker å opprette kundeforhold bruker du knappen ”Bestill egeninkasso”.

Kontakt oss på telefon 22 65 10 40 for priser og betingelser eller send oss en e-post til salg@egeninkasso.no

box